Cilësia jonë

Ne kemi produktet dhe zgjidhjet më të mira në treg

Ne jemi një ndër kompanitë e para që operojmë në Shqipëri
duke marrë kështu për sipër cdo sfidë që nga viti 2010.
Misioni jonë është të rrisim interesin e Shqiptarëve drejt energjisë
diellore duke kursyer kështu sa më shumë të ardhurat tuaja!

Sistem solar ONGRID

Ongrid, ose e integruar me rrjetin. Ky instalim eshte i dobishem per biznese ose familje qe deshirojne te minimizojne ose eleminojne faturen e energjise elektrike.

Sistem solar HIBRID

Hibrid ose sistem i pavarur ndryshe ne e quajme edhe sistem fotovoltaik me bateri. Ky instalim vlen per ato vende ku energjia elektrike ose mungon ose ka shkeputje.

Më poshtë do të gjeni disa nga produktet tona

Produktet

Energjia e rinovueshme

Cfarë benefitesh ka kjo teknologji?

Më poshtë po ju rendisim disa nga përfitimet ose benefitet e kësaj teknologjie qe sa vjen e po behet më e përhapur në të gjithë botën.

Kosto e ulët mirëmbajtje

Sistemet e energjisë diellore në përgjithësi nuk kërkojnë shumë mirëmbajtje. Prodhuesit më të besueshëm të paneleve diellore ofrojnë garanci 20-25 vjet.

Rritet Vlera e Pronës

Studime të shumta kanë zbuluar se shtëpitë e pajisura me sisteme të energjisë diellore kanë vlera më të larta të pronës dhe shiten shume më shpejt sesa shtëpitë që janë të lidhura në rrjet.

Siguria e Rrjetit

Familja/biznesi funksionon si një termocentral i vogël, duke mos patur shkëputje energjie. Kjo jep një siguri më të madhe të rrjetit të energjisë elektrike, veçanërisht për sa i përket fatkeqësive natyrore ose njerëzore.

Burim i pastër/Energji e pashtershme

Asnjë emision i gazit serë nuk lëshohet në atmosferë kur përdorni panele për të krijuar energji elektrike. Dielli siguron energji më shumë se nevoja dhe ndryshe nga karburantet fosile.

FAQ's

A ia vlen investimi?

Panelet fotovoltaike kanë jetëgjatësi deri në 25 vite. Nëse investoni në një sistem të tillë, ky investim do tu kthehet për 4-7 vite, që nxjerr në përfundimin që përfitimi është shumë herë më i madh se sa kostoja e investimit.

Klikoni butonin më poshtë për të llogaritur impiantin që ju duhet.

Lajme dhe artikuj

Çfarë po ndodh në

blogun tonë?

Këtu do të gjeni lajmet më të fundit rreth teknologjisë më të fundit
në botë dhe lajmet e fundit.