Rreth nesh

Një ndër të #1 në Shqipëri në këtë fushë!

Një ndër kompanitë e para që operojmë në Shqipëri duke marrë kështu për sipër cdo sfidë që nga viti 2010 që jemi në Shqipëri!

Misioni ynë është që të rrisim më shumë interesin e Shqiptarëve drejt energjisë diellore duke kursyer kështu të ardhurat tuaja!

Vizioni ynë është që Shqipëria të bëhet e pavarur nga importet dhe nga energjia me anë të djegieve që clirojnë CO2, duke ulur kështu koston që cdo Shqiptar paguan për energjinë elektrike!

  • Kosto e ulët, me çmime konkuruese
  • Cilësia më e mirë në trreg
  • Garanci 20 vjeçare
  • Asistencë teknike

Rreth nesh

Historia e kompanisë tonë ndër vite, më poshtë do të gjeni videot bashkë me pershkrimin e tyre në YouTube.

Video jonë e parë në YouTube

Shtator 2014

Per panele diellore elektrike kontaktoni ne 069 992 9800. Sherbejne per prodhimin e energjise elektrike te cilat eleminojne ose reduktojne ndjeshem faturen e energjise elektrike. Nje instalim i tille eshte i pershtatshem per biznese dhe familje.

Një ndër instalimet e para

Korrik 2016

Pompe diellore. Pompa punon vetem me nje panel diellor fotovoltaik. E thjesht, praktike dhe shume e dobishme ne cdo vend ku nevojitet ujitja.

Panele Besi në panairin "Klimathermika"

Prill 2017

Prezantimi i paneleve fotovoltaike dhe artikujve perkates ne panairin Ndertime Constuction Klimathermika ne Tirane, ne Prill 2017. per me shume na kontaktoni ne 069 992 9800.

Panele Besi EXPOENERGY 2019

Tetor 2019

Pershkrim i shkurter ne vidio i pjesmarrjes tone ne panairin Expoeenrgy 2019

Panele Besi sot

2022

Duke vazhduar të ofrojmë cilësi, profesionalizëm, përkushtim dhe fal besimit tuaj PaneleBesi® sh.p.k vazhdon të jetë partneri juaj më i mirë.