Panel 455 Wp – Canadian Solar

L

Të dhënat:

  • VDC: 41.3 V
  • AMP: 11.02 A
  • Qeliza: Mono
  • Gjatësi: 2108mm
  • Gjerësi: 1048mm
  • Lartësi: 35mm
  • Pesha: 24.9 kg
  • Garancia: 12 vjet

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.