Panel 100w Fleksibël

L

Të dhënat

  • VDC: 18.2 V
  • AMP: 5.49 A
  • Qeliza: Mono/SP
  • Gjatësi: 110
  • Gjerësi: 50
  • Lartësi: 1cm
  • Pesha: 2 kg
  • Garanci: 10 vjet

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.