MultiPlus – II 48/3000/35-32 230V GX

L

Të dhënat

  • VDC: 12v
  • Fuqi: 1600VA
  • Gjatësi: 265mm
  • Gjerësi: 120mm
  • Lartësi: 470mm
  • Pesha: 10.2kg

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.