Llamba 9w 12-85VDC

L

  • Voltazhi: 12 Volt
  • Kapaciteti: 9 Watt
Kategori:

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.