Lithium SuperPack 12.8V/100Ah (M8)

L

Të dhënat

  • VDC: 12.8
  • AMP: 100A
  • Gjatësi: 220mm
  • Gjerësi: 330mm
  • Lartësi: 172mm
  • Pesha: 14 kg
  • Cikle: 2500
Kategori:

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.