Gjenerator Ere

L

  • Voltazhi: 12-24 Volt
  • Fuqia: 800 Watt
  • Materiali:
  • Perdorimi:

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.