Paketa dhe oferta

Paketa ongrid, offgrid, hibrid

Këtu do të gjeni paketa fotovoltaike të gatshme për familjen ose biznesin tuaj. <br>Me produktet më të mirë në treg ne ju ofrojmë garanci, siguri dhe cilësi.

Paketat përmbajnë panelet fotovoltaike, inverterin, rregullatorin, bateritë, etj.

Për çdo informacion të mëtejshëm kliko butonin ``Na kontakto``.