SHËRBIMET TONA

Ofrojmë produktet dhe zgjidhjet më të mira në treg për ju

Sistem solar HIBRID

Hibrid ose sistem i pavarur ndryshe ne e quajme edhe sistem fotovoltaik me bateri. Ky instalim vlen per ato vende ku energjia elektrike ose mungon ose ka shkeputje.

Sistem solar ONGRID

Ongrid, ose e integruar me rrjetin. Ky instalim eshte i dobishem per biznese ose familje qe deshirojne te minimizojne ose eleminojne faturen e energjise elektrike.

NUMBER SPEAKS

We always ready for
a challenge.

We believe we can make a difference to this world, to this very earth on which we live.We have been destroying the forests for whatever reasons for many years.

1035 +

Successful projects

We have been destroying the forests for many years.

2034 +

Unique designs

Industrial engineering is a branch of engineering.

Je i paqartë dhe ke shumë pyetje?

Jemi të lumtur që t’ju ndihmojmë, kliko butonin “Na kontakto” ose na shkruani ne Chat.