ProCredit Bank ofron mbështetje!

Me ProCredit Bank mund të përfitoni mbështetje në investimet tuaja në fushën e energjisë fotovoltaike. Duke e bërë më të thjeshtë për ju që të investoni në biznesin tuaj duke ja besuar Panelebesi.al këtë investim për të ardhmen.

 

 • Panele fotovoltaike
 • Linja prodhimi eficente
 • 7 vite, pa hipotekë

“Stanet do të kenë panele diellore”, Krifca: Do t’ju lehtësohet jeta fermerëve

 

Pas deklaratës se edhe Shqipëria do të ketë një Akademi për barinjtë, ministrja e Bujqësisë, Frida Krifca ka thënë se stanet do të pajisen me panele diellore.

Sipas saj, vendosja e paneleve diellore do të lehtësojë jetën dhe punën fermerëve.

Gjatë fjalës së saj në Komisionin për Veprimtaritë Prodhuese, ministrja Krifca tha se ky program do të zhvillohet për të ruajtur traditën në blegtori.

Që në periudhën si drejtoreshë e AZHBR jam konsultuar edhe me Universitetin Bujqësor, apo donatorë, programe të ndryshme, Gizi ka qenë një partner ne kemi filluar që në 2018 të mbështesim stanet me infrastrukturën e nevojshme dhe me panele diellore në mënyrë që të lehtësojmë jetën e këtyre profesionistëve në fushë e vetë, në zanatin e vet dhe është një program që do të vazhdojmë ta përforcojmë, ta ndihmojmë pikërisht për të ruajtur traditën në fusha të tilla. Kjo nuk është vetëm e shprehur në blegtori apo në zanatin e barinjve por edhe në zanate të tjera të fermerëve të rinj që i bashkohen trupës së bujqësisë, do kemi mundësi në vijim të shpalosim programin më tutje”,-tha ajo.

Marrë nga ━ www.opinion.al

Impiant fotoviltaik i përshtatshëm për përdorim të vogël, mund të mbajë kamera dhe ndriçim.

 • 1x100wat panel fotovoltaik
 • 1x rregullator 12/24v 10ah 
 • 1x12v100ah bateri solare
 • Transporti FALAS

Impiant fotoviltaik i përshtatshëm për përdorim familjar, mund të mbajë ndriçim dhe mini frigorifer.

 • 2x270wat panele fotovoltaike
 • 2x12v100ah bateri solare
 • 1×rregullator MPPT 30ah
 • 1x Inverter offgrid
 • Montim & instalim FALAS

Impiant fotoviltaik i përshtatshëm për përdorim familjar, mund të mbajë ndriçim dhe mini frigorifer.

 • 1x100wat panel fotovoltaik
 • 1x12v100ah bateri solare
 • 1×rregullator 12/24v 10ah
 • 1x freskuese 12volt 15lt

Impiant fotoviltaik i përshtatshëm për përdorim familjar, mund të mbajë ndriçim, tv, frigorifer dhe lavatriçe.

 • 6x270wat panele fotovoltaike
 • 4x12v100ah bateri solare
 • 1×4kw inverter offgrid
 • Montim
 • Instalim

Impiant fotoviltaik i përshtatshëm për përdorim familjar, mund të mbajë ndriçim, tv, frigorifer.

 • 4x270wat panele fotovoltaike
 • 4x12v100ah bateri solare
 • 1×2.4kw inverter offgrid
 • Montim
 • Instalim

Impiant fotoviltaik i përshtatshëm për përdorim të vogël, mund të mbajë ndriçim, karikim telefoni.

 • 1x50wat panele fotovoltaike
 • 1x rregullator 12/24v 10ah 
 • 1x12v40ah bateri solare
 • Set ndriçimi me 2 llampa DC