About us

One of the # 1 in Albania in this field!

One of the first companies that we operate in Albania, thus taking on every challenge since 2010 that we are in Albania!

Our mission is to increase the interest of Albanians towards solar energy, thus saving your income!

Our vision is for Albania to become independent from imports and energy through CO2 emissions, thus reducing the cost that every Albanian pays for electricity!

  • Low cost, competitively priced
  • The best quality on the market
  • 20 year warranty
  • Technical assistance

About us

The history of our company over the years, below you will find the videos along with their description on YouTube.

Video jonë e parë në YouTube

Shtator 2014

Per panele diellore elektrike kontaktoni ne 069 992 9800. Sherbejne per prodhimin e energjise elektrike te cilat eleminojne ose reduktojne ndjeshem faturen e energjise elektrike. Nje instalim i tille eshte i pershtatshem per biznese dhe familje.

Një ndër instalimet e para

Korrik 2016

Pompe diellore. Pompa punon vetem me nje panel diellor fotovoltaik. E thjesht, praktike dhe shume e dobishme ne cdo vend ku nevojitet ujitja.

Panele Besi në panairin "Klimathermika"

Prill 2017

Prezantimi i paneleve fotovoltaike dhe artikujve perkates ne panairin Ndertime Constuction Klimathermika ne Tirane, ne Prill 2017. per me shume na kontaktoni ne 069 992 9800.

Panele Besi EXPOENERGY 2019

Tetor 2019

Pershkrim i shkurter ne vidio i pjesmarrjes tone ne panairin Expoeenrgy 2019

Panele Besi sot

2022

Duke vazhduar të ofrojmë cilësi, profesionalizëm, përkushtim dhe fal besimit tuaj PaneleBesi® sh.p.k vazhdon të jetë partneri juaj më i mirë.